Poèsica a la Createca-Poeteca

FOTO Mercedes ActuaciónFOTO Laura MoralPresentació del CD “Poèsica”: La poesia de la música i la música de la poesia. Actuarem a la Createca-Poeteca (http://www.lacreateca.cat/
http://lapoeteca.wordpress.com/) el dia 24  d’octubre, dijous, a les 20:30h, C/ Comte Borrell, 122, BCN. Entrada lliure.
Laura Moral, piano. Mercedes Delclòs, recitació, composició i interpretació vocal. Imatge en color, Victoria Andrès.

María Zambrano: “…Y ya hemos mentado algo afín, muy afín a la poesía, pues que anduvieron mucho tiempo juntas, la música. Y en la música es donde más suavemente resplandece la unidad”.

La poesia de la música i la música de la poesia. La paraula dita i la paraula cantada. Aquests poemes ja existien abans de la meva creació musical i, per aquesta raó, vull expressar-los en a seva poètica original, recrear-los en la seva primera intenció: escriure i dir. Vull expressar la música que batega en aquests poemes, pel simple plaer de recrear els orígens: primer va ser el so, o potser sempre ha estat el so. Després, va ser la veu: la música de la veu, la pintura de la veu, el teatre de la veu, la poesia de la veu.  I a la fi, va ser la veu de la paraula: la paraula de la veu, la escriptura de la paraula. En definitiva, paraules que sonen i volen dir alguna cosa. Només alguna cosa (Mercedes Delclòs).

Poemes de Laura López, Teresa Martin Taffarel, Mercedes Delclòs, Clara Mir, Carmen Comes, Martí Noy, Josep de Flix, Ramon sala, Isabel Ortega, Marta Pera, Ma Mercè Marçal.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: