Mimbres de agua a La Poeteca

FOTO MIMBRESPoesia, música i imatge. Presentació del poemari “Mimbres de agua” a La Poeteca https://lapoeteca.wordpress.com/ el dijous 12 de març, a les 20:15h, C/ Compte Borrell, 122. Presentació a carrec de la poeta Teresa Martin Taffarel.                   

Autores: Anna Isabel Camacho, Trinidad Casas, Daniela Cavalli, Mercedes Delclós, Pilar Estabanell i Lola Irún. Col·labora en les recitacions Elia Quiñones. Es projectaran sis audiovisuals que recreen les sis poètiques. Espai sonor, Mercedes Delclós. Imatge i edició, Júlia Artès i Irene Casulà.

“La poesia és Art sonor, com la música. La música de la poesia y la poesia de la música. La paraula dita y la paraula cantada. Primer va ser el so, o potser sempre ha estat el so. Després va ser la veu: la veu de la música, la veu de la pintura, la veu del teatre, la veu de la poesia. Y por fí, va ser la veu de la paraula: la paraula de la veu, la escriptura de la paraula. En definitiva, paraules que sonen y volen dir alguna cosa. Només alguna cosa”, Mercedes Delclós.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: